Bel +31 (0)36 5400844

Verzendkosten NL: € 3,75 BE: € 3,75 DE: 5,75 Bestellingen boven € 70,- worden GRATIS verzonden.

Handboek Inmaken en Bewaren / A. Spreng OP=OP

De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retourprocedure.

Verzendkosten: € 3,75 boven € 70,- GRATIS verzending

 

 

Productbeschrijving

Details

In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren.

- Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys.
- Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting.
- Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.

  • Formaat (hoogte):25 cm
  • Omvang:119 pagina's Met illustraties
  • Bindwijze:Gebonden
  • ISBN:978-90-447-3104-0
  • EAN:9789044731040

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 5001201

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten