Lallemand Munich 11 gr

Geclassificeerd als Saccharomyces Cerevisiae. Bovengistende gistvorm. Inzetbaar voor diverse typen Tarwebieren; Duitse Weizen en Hefeweizen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retourprocedure.

Verzendkosten: € 3,75 boven € 70,- GRATIS verzending

 

 

Beschrijving

Details

Geclassificeerd als Saccharomyces Cerevisiae. Bovengistende gistvorm. Inzetbaar voor diverse typen Tarwebieren; Duitse Weizen en Hefeweizen. Gemiddelde tot hoge vergistingsgraad. Snelle start en een krachtige gisting die in 4 dagen boven 17°C voltooid kan zijn (Quick Start).

Munich is een niet flocculerende stam (geen uitvlokking).

Type gist: Bovengistend bij temperaturen: 17-22°C

Karakter van de gist: Het aroma geeft een esterachtige geur- en smaakindruk met een vleugje banaan. Geeft geen onaangename geuren.

Type bier: Tarwebier, Wit bier, Weizen, Hefeweizen, Dunkelweizen, Weizenbock, American-Style Hefeweizen

Extra

Extra

Artikelnummer 5005768
Fabrikant Lallemand