Lallemand Windsor 11 gr

Geclassificeerd als Saccharomyces Cerevisiae. Bovengistende gistvorm. Veelzijdig inzetbaar voor veel soorten Ale-bier. Gemiddelde vergistingsgraad die een relatief hoge eindwaarde voor soortelijk gewicht bereikt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,75

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retourprocedure.

Verzendkosten: € 3,75 boven € 70,- GRATIS verzending

 

 

Beschrijving

Details

Geclassificeerd als Saccharomyces Cerevisiae. Bovengistende gistvorm. Veelzijdig inzetbaar voor veel soorten Ale-bier. Gemiddelde vergistingsgraad die een relatief hoge eindwaarde voor soortelijk gewicht bereikt. Snelle start en een krachtige gisting die in 3 dagen boven 17°C voltooid kan zijn (Quick Start).

Niet flocculerende (uitvlokking) stam; maar klaring kan bevorderd worden. Wordt veelal gebruikt voor de productie van sterk smakend bitter bier, stout, Weizen en Hefeweizen.

Type gist: Bovengistend bij temperaturen: 15-22°C

Karakter van de gist: Het aroma geeft een iets esterige geur en een licht frisse en fruitige smaak. Geeft geen onaangename geuren.

Type bier: Zware en fruitige Britse Ales met volle body. Mild Ale, Cream Ale, American-Style Hefeweizen, American-Style Wheat Ale, English-Style Pale Ale, Amber Ale, Red Ale, Scottisch-Style Ale, Strong Scotch Ale, English-Style Brown Ale, Porter, Sweet Stout, Cream Stout.

Extra

Extra

Artikelnummer 5005770
Fabrikant Nee