Bel +31 (0)36 5400844

De grootste winkel en webshop, ruim 5.100 producten DIRECT leverbaar!

Lallemand Danstar Windsor 500 gr

Geclassificeerd als Saccharomyces Cerevisiae. Bovengistende gistvorm. Veelzijdig inzetbaar voor veel soorten Ale-bier. Gemiddelde vergistingsgraad die een relatief hoge eindwaarde voor soortelijk gewicht bereikt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,50

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel ons voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retour procedure.

Snelle en betrouwbare levering met PostNL

 

 

Productbeschrijving

Details

Geclassificeerd als Saccharomyces Cerevisiae. Bovengistende gistvorm. Veelzijdig inzetbaar voor veel soorten Ale-bier. Gemiddelde vergistingsgraad die een relatief hoge eindwaarde voor soortelijk gewicht bereikt. Snelle start en een krachtige gisting die in 3 dagen boven 17°C voltooid kan zijn (Quick Start).

Niet flocculerende (uitvlokking) stam; maar klaring kan bevorderd worden. Wordt veelal gebruikt voor de productie van sterk smakend bitter bier, stout, Weizen en Hefeweizen.

Type gist: Bovengistend bij temperaturen: 15-22°C

Karakter van de gist: Het aroma geeft een iets esterige geur en een licht frisse en fruitige smaak. Geeft geen onaangename geuren.

Type bier: Zware en fruitige Britse Ales met volle body. Mild Ale, Cream Ale, American-Style Hefeweizen, American-Style Wheat Ale, English-Style Pale Ale, Amber Ale, Red Ale, Scottisch-Style Ale, Strong Scotch Ale, English-Style Brown Ale, Porter, Sweet Stout, Cream Stout.

Pak van 500 gram.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 5006200