Bel +31 (0)36 5400844

De grootste winkel en webshop, ruim 5.100 producten DIRECT leverbaar!

Laurierkerswater 50 ml

Laurierkerswater is onmisbaar bij het maken van Marspein.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,95

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel ons voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retour procedure.

Snelle en betrouwbare levering met PostNL

 

 

Productbeschrijving

Details

Onmisbaar bij het maken van Marspein. Hieronder het recept.

Ingrediënten 250 gr amandelen 400 gr poedersuiker 1 eetlepel laurierkerswater 1 1/2 eiwit Zout naar smaak.

Bereiding:

  • Breng de amandelen met ruim koud water aan de kook, stort ze dan op een vergiet en spoel ze met koud water na.
  • Wrijf de bruine vliesjes eraf en droog de noten in een schone doek af.
  • Maal de amandelen door een amandelmolen.
  • Voeg hieraan de gezeefde poedersuiker, het laurierkerswater, het even losgeklopte eiwit en wat zout toe, meng alles goed door elkaar en maal het mengsel weer door de amandelmolen.
  • Vindt u de marsepein nog niet fijn genoeg, maal dan nog een keer.
  • Bewaar de marsepein in een goed sluitend potje op een koele plaats

Tip:

In plaats van laurierkerswater kunt u ook oranjebloesemwater gebruiken Neem van grote eieren 1 eiwit en van kleine eitjes 1 1/2 eiwit Variaties: Marsepeinen aardappeltjes maakt u door kleine onregelmatige balletjes door cacao te rollen Spek krijgt u door een deel roze te kleuren Leg dit laag om laag met ongekleurd marsepein op elkaar en snijd het dan in plakjes.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 5001850

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten