Bel +31 (0)36 5400844

De grootste winkel en webshop, ruim 5.100 producten DIRECT leverbaar!

Malt / John Mallett

Brouwers noemen mout vaak de ziel van het bier. In dit vierde deel van de Brewing Elements reeks, duikt de auteur in de complexe materie van mout, een van de belangrijkste ingrediënten die vrijwel in bier gebruikt worden. U vind een uitgebreid overzicht van de volledige productieketen van gerst tot mout en de auteur verzorgt een rondleiding door de geschiedenis en de technologie van gerst en vermouten, waarna enzymen, de Maillardreactie en speciale mouten worden besproken. Dit vlot leesbare boek is een aanrader voor alle brouwers, ongeacht hun brouwervaring. Waardevolle lectuur voor iedereen die meer wil leren over de rol van mout als de ruggengraat van bier. Taal: Engels

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 21,95

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel ons voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retour procedure.

Snelle en betrouwbare levering met PostNL

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 5010943