Nacalit Erbslöh 1000 gr

Een ijzerarm natrium-calciumbentoniet voor eiwitstabilisatie, tanninevermindering en klaring. Speciaal geschikt voor wijnen of mosten met een hoge pH-waarde en lage zuurgraad. Ook geschikt voor de voorklaring of na de pulpgisting omdat Kalinat flokkuleert.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,75

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retourprocedure.

Verzendkosten: € 3,75 boven € 70,- GRATIS verzending

 

 

Beschrijving

Details

Een ijzerarm natrium-calciumbentoniet voor eiwitstabilisatie, tanninevermindering en klaring. Speciaal geschikt voor wijnen of mosten met een hoge pH-waarde en lage zuurgraad. Ook geschikt voor de voorklaring of na de pulpgisting omdat Kalinat flokkuleert.

Dosis: 50 - 100 g / 100 l wijn.

Hoe en wanneer een ontzuurder gebruiken? Neerslagkalk is de meest gebruikte ontzuurder. Bij het ontzuren ontstaat er dikwijls veel schuimvorming. Gebruik daarom een voldoende ruim vat en zo vroeg mogelijk. Voeg de nodige hoeveelheid ontzuurder toe aan de most, roer enkele minuten en laat even rusten. Roer dan weer en laat weer rusten.

Herhaal dit enkele malen tot er geen CO2 meer gevormd wordt (geen gasgeluid). Laat alles nu 12-24 uur bezinken. Hevel de most/wijn nu over zonder de witte laag onderaan.

Extra

Extra

Artikelnummer 5004998
Fabrikant Nee

Populaire producten