Bel +31 (0)850014149

Over Brouwmarkt

Welkom bij Brouwmarkt

Brouwmarkt BV is dè productspecialist voor het zelf maken van bier, wijn, zuivel en likeur en biedt al 10 jaar gemakkelijk, voordelig en vertrouwd online shoppen. Wij zijn een professioneel, snelgroeiend bedrijf met meer dan 20 werknemers dat zich richt op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs met 100% klanttevredenheid.


Wat maakt Brouwmarkt bijzonder?

  • Groot assortiment tegen sterk concurrerende prijzen
  • Levering meestal direct uit voorraad
  • Snelle verzending naar bedrijven en particulieren
  • Eigen klantenservice
  • Snelle garantie- en klachtenafhandeling.
  • De grootste eigen winkel van Europa (600 M²)

Levertijden

Ons streven is dat bestellingen -op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst en betaald- binnen 2 tot 3 werkdagen op een adres in Nederland of Belgie worden afgeleverd. Voor speciale-, palletzendingen-, of bij artikelen die niet in voorraad zijn, kunnen levertijden afwijken. In deze gevallen nemen dan contact met u op via email- of telefoon.

Magazijnen

Onze magazijnen met een oppervlakte van ruim 1800 M² en zijn gevestigd aan de Markerkant in Almere.  Zo worden de meeste producten direct uit voorraad geleverd. Wij besteden veel aandacht aan het verbeteren van logistieke processen om een nog hogere service te bieden.

Bestellingen afhalen

Afhalen is mogelijk tijdens openingstijden van de winkel aan de Markerkant 1111 in Almere na ontvangst van de melding dat de order afgehaald kan worden.