Beschrijving
Pecto Enzyme II vloeibaar 1000 ml. Breekt de pectine en het zetmeel in de vrucht af en zorgt voor een maximale smaak- en sapopbrengst. Geconcentreerd, handig te doseren.
Dosering:
- 8-10 ml per 10 kg vruchten, voldoende voor 80-100 liter wijn.
- De verwerkingstijd bij 20°C is 12 uur.
- Iedere temperatuurverlaging van 7° kan opgevangen worden door een verdubbeling van de dosis.
- Iedere halvering van de gewenste contacttijd kan eveneens opgevangen worden door een verdubbeling van de dosis.
- De volgorde van toedienen van ingrediënten is belangrijk. Voeg nooit bentoniet toe als het enzym nog in werking is.
- Laat minimaal 12 uur tussen de enzymtoevoeging en een eventuele bentoniet-toevoeging.
Extra
Artikelnummer | 5006996 |
---|---|
Barcode | 8719291033124 |
Fabrikant | Nee |