Bel +31 (0)36 5400844

De grootste winkel en webshop, ruim 5.100 producten DIRECT leverbaar!

Verrot Lekker / Christian Weij

Verrot lekker het praktische kook- en doeboek over fermenteren. Veel recepten, voorbeelden en tips. ‘Verrot lekker’ telt 288 pagina’s, ruim 140 fermentatierecepten, staat vol verhalen en foto’s en is een stoer boek voor op elke keukentafel.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 22,50

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel ons voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retour procedure.

Snelle en betrouwbare levering met PostNL

 

 

Productbeschrijving

Details

De producten die onder andere aan bod komen zijn: groente en fruit, zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Uiteraard zijn het niet uitsluitend deze producten maar komt er meer aan bod. De auteur Christian Weij beschrijft in dit boek de basisregels en maakt je thuis in de wereld van het fermenteren. Met o.a. recepten voor zuurkool, frisdranken, bier, pekelvlees, zuurdesem, garum, tabasco en zelfs een gezonde cola.

Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een techniek van vroeger die helemaal terugkomt. Het past in de trend van gezond en het verduurzamen van voedsel. Alles wat we lekker vinden, is vaak gefermenteerd. Zoals: vanille, koffie, wijn, bier, kaas, brood, peper, etc. Het enige wat je nodig hebt is zout, water, groente (of fruit), steriele potten en tijd. Met een voorwoord door de Amerikaanse fermentatie goeroe Sandor Katz.

‘Verrot lekker’ telt 288 pagina’s, ruim 140 fermentatierecepten, staat vol verhalen en foto’s en is een stoer boek voor op elke keukentafel.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 5011339

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten