Bel +31 (0)36 5400844

De grootste winkel en webshop, ruim 5.100 producten DIRECT leverbaar!

Verzending- en verzendkosten

Verzendkosten

Via de webshop geplaatste bestellingen worden met PostNL thuisbezorgd. Let op de juistheid van de door u ingevulde gegevens. Uw bestelling wordt bij voorkeur in een keer kompleet uitgeleverd. Heeft u haast of bent u in de buurt, kies dan voor de optie "Afhalen Almere". U ontvangt een email als uw bestelling kompleet is en klaarstaat.

Brouwmarkt B.V. levert direct uit voorraad. Als een produkt op het moment van bestellen niet in voorraad is, nemen wij contact met u op. Als de levertijd te lang is heeft u het recht de bestelling (of het betreffende artikel) te annuleren.

Orderbedrag excl. verzendkosten: Verzendmethode:

Nederland :

België: Duitsland:
Orders van 0,00 t/m 100,00 Verzending PostNL € 4,75 € 4,95 € 6,95
Orders boven 100,00 Verzending PostNL GRATIS GRATIS GRATIS

 * Attentie: Grote, breekbare, zware, of artikelen die te groot zijn voor pakket verzending worden per pallet of koeriersdienst bezorg. wij nemen contact met u op om de verzending en het tarief daarvan met u af te stemmen, in de shop wordt bij de betreffende producten vermeld dat de verzending plaats vind in overleg.

Levertijden

Bij Brouwmarkt BV wordt uw bestelling doorgaans binnen 24 uur* bezorgd. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst zijn en betaald zijn door middel van iDeal, Rembours of een Creditcard, worden meestal de volgende werkdag al bezorgd door TNT / PostNL. Kiest u voor een andere betaal- of verzendmethode kunnen wij uw order tot 15.00 uur verwerken voor levering de volgende dag.

 
besteld Tijdstip: Bezorgd
Maandag voor 15:00 uur actuele levertijd 1-3 werkdagen
Dinsdag voor 15:00 uur actuele levertijd 1-3 werkdagen
Woensdag voor 15:00 uur actuele levertijd 1-3 werkdagen
Donderdag voor 15:00 uur actuele levertijd 1-3 werkdagen
Vrijdag voor 15:00 uur actuele levertijd 1-3 werkdagen
Zaterdag voor 00:00 uur actuele levertijd 1-3 werkdagen
Zondag voor 00:00 uur actuele levertijd 1-3 werkdagen


* 24 uurs levering onder voorbehoud van storingen, stakingen en fouten van de betreffende vervoerdersUw levering volgen via Track & Trace.

Op het moment dat uw pakket door ons is verpakt, ontvangt u een email met hierin het track & trace nummer. Met dit nummer kunt u via de website van de betreffende vervoerder uw pakket volgen.

Indien u voor PostNL heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van TNT Post volgen en weet u precies wanneer uw bestelling bezorgd zal worden.

Ander afleveradres?

Verwacht u niet thuis te zijn op één van de levermomenten van PostNL, dan kunt u de bestelling kosteloos op een ander adres laten bezorgen. Kies tijdens het plaatsen van uw bestelling voor een ander afleveradres (bv. uw werk, kennissen of buren).