Bel +31 (0)36 5400844

LET OP! Hemelvaartsdag 25-05-2017 IS de winkel in Almere gesloten!

Yeast | White-Zainasheff

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen.

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 21,95

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen geleverd

Bel ons voor meer informatie of vragen over onze producten.

14 dagen zichttermijn en eenvoudige retour procedure.

Verzendkosten: € 3,95 boven de € 70,- GRATIS verzending

 

 

Productbeschrijving

Details

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen.

Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen.

The Practical Guide to Beer Fermentation
Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff
Taal: Engels

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 5010294